servicii, reparatii utilaje, retehnologizari, automatizari, proiectare, service

 

 

 

 

AUTOMATIC

Automatizari Industriale

  • Acasa
  • Despre noi
  • Promotii
  • Download
  • Contact

 

magazin on-line echipamente pneumatice
magazin on-line echipamente electrice
magazin on-line componente CNC

 

Servicii

 

servicii  - reparatii, proiectare, automatizari

Va invitam sa consultati o parte din serviciile pe care vi le oferim mentionand totodata ca suntem deschisi la orice alte abordare pe domeniul tehnic:

 

 

Service / Reparatii utilaje

Cu un colectiv bine pregatit atat sub aspect teoretic dar mai ales practic pentru activitatea de proiectare si realizare a echipamentelor industriale, activitatea de reparatii a utilajelor si echipamentelor a aparut in portofoliul nostru de servicii ca o consecinta.

Astfel va putem sprijini atunci cand intampinati probleme in remedierea defectiunilor echipamentelor dvs. asigurandu-va de un timp scurt de constatare si remediere a defectiunilor, toate acestea intr-o maniera profesionista.

 

 

Retehnologizari utilaje

Pornind de la idee ca totul este perfectibil si drept urmare nici utilajele de care dispuneti nu scapa acestui dicton, societatea noastra va ofera varianta imbunatatirii acestora pentru a obtine o fiabilitate si rentabilitate la un nivel cel putin egal cu cel din momentul punerii in functiune. Va oferim posibilitati de modernizare ale echipamentelor acolo unde acest lucru este posibil prin adaugarea de noi functii si operatii pe care sa le poata executa precum si inlocuirea unor subansamble cu altele mai fiabile se de ce nu mai performante. Permitandu-ne o comparatie putin hilara putem afirma ca aceasta activitate poate fi asemuita, fara a exagera insa, cu tuning-ul auto.

 

 

Proiectare

Inginerii nostri va pot sprijini in dezvoltarea proiectelor pe care doriti sa le initiati prin consultanta si proiecatre mergand pana la realizarea de prototipuri. Acceptam orice provocare si vom fi bucurosi sa va spunem ca "se poate".

 

 

Automatizari diverse

Atunci cand situatia va cere sa va automatizati anumite procese compania noastra va sta la dispozitie atat cu personalul cat si cu materialele necesare realizarii proiectului dvs. Dispunand de o vasta experienta in realizarea de automatizari si avand in portofoliul de produse toate echipamentele necesare unei astfel de activitati timpul de executie este redus la minim iar avantajele pentru dvs. vor fi imediate.

 

Implementare SCADA

 

 

 

Tratarea apei

Sistemul "I-pool" reprezinta rezultatul a trei ani de cercetare si dezvoltare a tehologiei cu ioni de cupru si argint impreuna cu raze ultraviolete (UV) pentru dezinfectarea fara substante chimice a apei din piscine si din centrele SPA.

O caracteristica deosebita a sistemului “i-pool” este functionarea automata, controlul precis al cantitatii de apa proaspata si urmarirea si controlul ionilor de cupru (Cu) si argint (Ag), la niveluri nedetectabile de simtul uman, asigurind un spectru larg al dezinfectarii reziduale fara sa produca compusii carcinogeni asociati din sistemele cu dezinfectanti bazate pe clorinare.

Proprietatile antimicrobiale ale ionilor de Cu si Ag sint binecunoscute si au fost utilizate de sute de ani in intreaga lume in scopul dezinfectarii surselor de apa. Studii medicale recente au confirmat ca ionii de argint (Ag+) au efect letal pentru toate domeniile microbiale - viral, bacterial si fungic. Cuprul este de asemenea unul din cele mai eficace in eliminarea algelor.

Tehnologia de iradiere cu ultraviolete (UV) are actiune dovedite impotriva germenilor avind proprietati de eliminare a unui mare procent de virusi si bacterii si este utilizata pe scara larga in industrie atit pentru purificarea apei cit si a aerului si de asemenea in scopul dezinfectarii piscinelor si bazinelor de inot. Este de asemenea utilizata in eliminarea protozoarelor rezistente la clorinare, Cryptosporidium Parvum, aceasta avind implicatii majore in sanatatea publica. Cercetari scientifice recente au demonstrat o eficienta mai buna cind se utilizeaza ionii de cupru si argint impreuna cu radiatia cu ultraviolete.